Plumoo viert Nieuwjaar!

Plumoo viert Nieuwjaar!

Op vrijdag, 17 januari 2020 werd in zaal Ons Huis te Gistel onze Nieuwjaarsreceptie georganiseerd.

Maar liefst 100 man en vrouw kwamen opdagen om te klinken op 2020.  Elke poetshulp werd hierbij uitgenodigd, vergezeld door partner of niet.  We genoten allen van meerdere drankjes en hapjes.  Zoals elk jaar was ook de sfeer ernaar: relaxed en positief.  Onze voorzitter, Arnold Stael, nam het woord en dankte alle personeelsleden voor hun grote inzet.  Hij maakte ook van de gelegenheid gebruik om een 3-tal poetsvrouwen te feliciteren met de komst van een nieuw gezinslid.  “Met een personeelsbestand van 100 en maar liefst 706 actieve klanten is Plumoo het beste en grootste dienstenchequesbedrijf van Gistel en omstreken”, klonk het.  De dankbetuiging voor het personeel reikte zelf nog verder: een cadeaucheque van 35€ werd op elke rekening gestort en de maaltijdcheques werden opgetrokken met 30 eurocent.  

U kan het artikel nog even nalezen op www.ingistel.be:

GISTEL – Op de nieuwjaarsreceptie van het dienstenchequebedrijf Plumoo uit Gistel waren heel wat van de om en bij de honderd huishoudhulpen vrijdag present voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Niettegenstaande er nieuwe spelers op de markt kwamen hield Plumoo, volgens voorzitter Arnold Stael, in 2019 goed stand en evenaarde met nieuwjaar zowel qua medewerkers als wat het aantal klanten betreft het aantal van een jaar eerder. Op de receptie werd er flink geklonken op het nieuwe jaar, werden heel wat hapjes genuttigd en bij het thuiskomen troffen de huishoudhulpen een extra cadeaucheque van 35 euro op hun Sodexo-rekening aan. Een welkom nieuwjaarsgeschenkje. ©ingistel.be –

 

leave a comment

your email address will not be published.

LATEST POSTS
MOST POPULAR
TEXT WIDGET

What makes Cleanmate trusted above other cleaning service providers? When you combine higher standards, smarter strategies and superior quality all in one package, the result is top notch.