Plumoo cvba is een erkend dienstenbedrijf. We hebben oog voor het sociale aspect en bekommeren ons om de werkgelegenheid en dienstverlening voor de Gistelse bewoners, maar ook deze van de regio Oudenburg en Ichtegem.

ONZE MISSIE:

Een lokale dienstverlening bieden waarin vraag en aanbod van thuishulp van huishoudelijke aard op elkaar afgestemd worden.

ONZE VISIE:

We willen snel kunnen inspelen op de wensen van de klant door een kwaliteitsvolle huishoudelijke hulp uit te sturen. Klanten kunnen bij ons terecht voor huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, klein occasioneel naaiwerk of eventueel doen van boodschappen. Onze werknemers krijgen de kans om zelf hun werkrooster samen te stellen en in eigen regio te werken. Zo kunnen zij een vast klantenbestand opbouwen.

We streven hierbij naar een democratische arbeidsomgeving door een open communicatie te creëren met voldoende aandacht voor respect van waarden en normen en een correcte en tijdige verloning. ‘Voel je goed in je job, voel je goed bij Plumoo’ is onze slogan. Wij doen er dan ook alles aan om dit in het werk te stellen.

OPENINGSUREN:

    Maandag 08u30 – 12u30
    Dinsdag 13u00 – 17u30
    Woensdag 08u30 – 12u30
    Donderdag 13u00 – 17u30
    Vrijdag 08u30 – 12u30

Een afspraak maken?

Hoogstraat 59
8470 Gistel